Despre noi

Povestea Nastimed a început odată cu deschiderea primului magazin fizic de aparatură și consumabile stomatologice în Cluj-Napoca. Ne-am propus încă de la început să venim în întâmpinarea medicilor și tehnicienilor dentari pentru a le oferi cele mai bune soluții nevoilor lor.

De 27 ani, compania Nastimed este partenerul de încredere a peste 15.000 cabinete stomatologice din România. Importăm și distribuim aparatură și consumabile de cea mai bună calitate pentru medici și tehnicieni dentari și ne mândrim cu parteneriate de lungă durată cu branduri internaționale. Printre cele mai importante branduri cu care colaborăm sunt: Bien Air, Cerkamed, Coltene, Diplomat, Endostar, GC, iTalo Simple&Smart, KERR, Lascod, Lasotronix, MetaBiomed, Nordiska Directa, OCC, Orodeka, SaeYang, Schulzer, Septodont, VOCO, Woodpecker, Zhermack, 3M.

De la înființarea companiei și până în prezent, misiunea noastră este să fim alături de client atât pe tot procesul achiziționării cât și după, oferindu-i mereu încrederea și siguranța că suntem sprijinul de care are nevoie. De asemenea, ne dorim în permanență să ne îmbunătățim și să ne diversificăm portofoliul de produse întocmai pentru a satisface nevoile clienților, oferindu-le mereu serviciile și produsele de care au cea mai mare nevoie pentru realizarea unor tratamente calitative.
Valorile noastre sunt:

  • Orientarea către client (punem mare accent pe o relație de durată bazată pe încredere cu partenerii noștri);
  • Dezvoltare continuă (îmbunătățirea continuă a serviciilor, produselor oferite și a cursurilor pe care le organizăm);
  • Moderni și în tendințe (ne transpunem în funcție de cerințele pieței și evoluăm împreună odată cu medicina dentară. Venim în întâmpinarea stomatologilor cu cea mai nouă aparatură de pe piață, care să le ușureze munca și care să le asigure tratamente la cele mai înalte standarde);
  • Familie/Echipă (echipa, clienții și furnizorii sunt considerați familie, astfel că, doar împreună putem deveni mai puternici, mai buni și doar așa reușim să evoluăm. Fiecare este tratat ca pe un membru al familiei. Tindem spre performanță prin munca în echipă. Lucrăm în echipă atât cu colegii cât și cu furnizorii și ne implicăm cu pasiune și interes în fiecare proiect);
  • Initiațivă (fiecare client este unic și îl tratăm ca atare, oferindu-i oferte personalizate și care să se plieze pe nevoile acestuia. Avem tot timpul inițiativă și venim în întâmpinarea medicilor dentiști cu oferte noi în fiecare lună, proiecte și produse noi).

 


De 27 ani, am construit încredere cu încrederea ta! 😊 Iar acesta este doar începutul.